De afgelopen tijd hebben we achter de schermen hard gewerkt met Verdel ICT& Media aan de bouw van de nieuwe website voor ons evenementenbureau: UIT Tussen Kaag & Braassem. Vol trots laten we deze graag aan je zien!

Op de website vind je ons gehele assortiment aan uitjes en andere mogelijkheden bij Tussen Kaag & Braassem. We hebben de website een stuk overzichtelijker gemaakt, zodat je als bezoeker gemakkelijk en snel je weg weet te vinden. Met slechts enkele muisklikken weet je gelijk welke mogelijkheden wij bieden. 

Wat is er nieuw aan de website?

Het evenementenbureau is gegroeid en dat betekent ook dat we niet alle informatie meer op de website van Tussen Kaag & Braassem kwijt kunnen. Niet alleen het restaurant, maar ook groepsuitjes en andere faciliteiten krijgen een groter platform op de nieuwe website. De mogelijkheden zijn namelijk een stuk uitgebreider dan werd weergeven op de website van Tussen Kaag & Braassem. Daarnaar is er meer ruimte voor afbeeldingen en informatie. 

Wat vind jij ervan? 

Wij zijn heel blij met de nieuwe website, maar ook heel nieuwsgierig wat jij van de website vindt. Stuur je een eerste reactie naar ons toe via info@uittussenkaagenbraassem.nl?  

Personeelsfeest vieren. De perfecte locatie voor een feestje of diner.

We zijn live!

Onze nieuwe website is live! De afgelopen tijd hebben we hard gewerkt aan de bouw en optimalisatie van onze nieuwe website. Het gehele assortiment op een rijtje voor jou als bezoeker. Veel plezier!

Lees meer
Wateraanzicht Tussen Kaag & Braassem. Eten, drinken en groepsuitjes op het water.

Coronaproof vergaderen

Leent de afspraak zich niet voor een Teams meeting? Dan kun je bij ons op anderhalve meter coronaproof overleggen met je gezelschap. Vanaf € 10,- euro per persoon, inclusief koffie, thee, water en koekjes.

Lees meer
Interactieve kookworkshop van onze eigen chefkok Wim Klerks. Aanmelden voor een groepsuitje.

Livestream koken met Wim

Afgelopen december was de eerste editie van de interactieve online kookworkshop met onze eigen chef Wim Klerks. Een culinair groepsuitje vanuit de eigen keuken. Met de lekkerste gerechten én alle tijd voor vragen tussendoor. 

Lees meer
UIT Tussen Kaag & Braassem / Regenboogweg 102 / 2376BH Nieuwe Wetering / T. 071-3311007
Uit Tussen Kaag & Braassem
Regenboogweg 102
2376BH Nieuwe Wetering
T. 071-3311007
Copyright 2021 - UIT Tussen Kaag & Braassem